Star Trek: Infinite Space končí, Gameforge nenašel vydavatele
zdroj: tisková zpráva

Star Trek: Infinite Space končí, Gameforge nenašel vydavatele

8. 8. 2012 17:38 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nu, tohle bude vlastně kratičká zpráva, která asi neudělá radost nadšeným trekkies.

Star Trek: Infinite Space, MMO, které mělo dlouhodobě problémy s nalezením vydavatele, definitivně končí. Nějakou dobu to vypadalo, že se hry ujme MMO gigant Bigpoint, ale nakonec i z této možnosti sešlo a tím pádem tahle herní větev Star Treku končí.


„Od podzimu 2011 jsme se neustále snažili najít vydavatele a marketingového partnera pro naši hru“, říká prohlášení Gameforge. „Naneštěstí naše snaha vyšla naprázdno. Proto jsme se, s těžkým srdcem, rozhodli definitivně tento projekt opustit. Je to velmi politováníhodné. Bohužel, čas od času se stane, že dobrý koncept pro hru nemůže být implementován tak, jak se původně plánovalo“.

Celkově to není moc překvapivé, snad jen v tom kontextu, že se hry neujal ani Bigpoint, který jinak zkouší vše možné. Jenže Gameforge pravděpodobně odmítal přistoupit na podmínky Bigpointu, který nepatří mezi nejohleduplnější vydavatele ve vztahu k vývojářům. Gameforge není malé studio, byť loni muselo snížit stavy z původních 450 lidí o celou stovku a nejspíše se střetly podmínky jedné strany s podmínkami druhé a tentokrát k dohodě nedošlo.

Najde se mezi vámi někdo, kdo by této ztráty želel?

Nejnovější články