Space Hulk dostane ještě letos další kampaň o třech misích
zdroj: tisková zpráva

Space Hulk dostane ještě letos další kampaň o třech misích

11. 10. 2013 16:10 | Novinky | autor: Adam Homola |

Celkem očekávaný Space Hulk nakonec plave spíše ve vodách průměru, ale to vůbec nevadí. Pokud vás snad naše recenze odradila, nemusíte zoufat a stačí si počkat. Za pár měsíců bude hra víc odladěná, vyjde jedna kampaň zdarma a ke konci roku by se měla objevit druhá mini kampaň o třech misích. Lépe řečeno to bude rovnou datadisk, který bude založený na klasické kampani Fangs of Fenris a do hry přidá staré známé Wolf Guard.

Ve třech misích kampaně Fangs of Fenris budete mít po ruce elitní Wolf Guard Terminators. Znalci budou vědět, že se tahle kampaň poprvé objevila ve dvoustém vydání magazínu White Dwarf z roku 1996. Vedle samotných Terminátorů přibudou taky nové zbraně včetně Frost Blade, Frost Axe a Wolf Claws.

“Když jsme řešili téma pro první datadisk, mysleli jsme, že uvedení Space Wolves bude skvělým přídavkem do hry. Navíc to bude takové pomrknutí na fakt, že naše studio leží v srdci Skandinávie - starého království Vikingů. Wolf Guard jsou se svým zběsilým a devastujícím útokem skvělým dodatkem do Space Hulku, který do hry přinese nové herní styly a do klasické tahové akce přidá trochu metodologie,” řekl v tiskové zprávě šéf studia Full Control, Thoms Hentschel Lund.

Nejnovější články