Semináře Game Industry Academy nabídnou výuku enginu i game designu
zdroj: tisková zpráva

Semináře Game Industry Academy nabídnou výuku enginu i game designu

10. 4. 2014 19:45 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Sestavil pro vás knižní trilogii Game Industry o vývoji her, později jako součást týmu Dreadlocks na Kickstarteru uspěl s kyberpunkovinou titulem Dex. Nyní si Jan Jirkovský a další lidé kolem Game Industry připravili sérii pěti jednodenních kurzů zaměřených na vývoj her. Zájemci se na nich dočkají dvou seminářů o práci s enginem Unity, jednoho o tvorě grafiky v Adobe Photoshop, ale dojde i na probírání základů úspěšné kickstarterové kampaně a workshopu o game designu.

Game Industry Academy běžela už loni, je ale jenom potěšující, že se z ní stává tradice. Nabídka kurzů je v tento okamžik velmi limitovaným zbožím a vyplatí se pospíšit si. První seminář ostatně začne už za dva dny.

Cenově každý z kurzů "vyjde lehce přes tisíc korun", za to však organizátoři slibuji echt individuální přístup – vzhledem k tomu, že na jeden kurz se vejde maximálně 14 lidí, na to můžete vzít jed. Kurzy by měly proběhnout v učebnách jazykové školy Tutor v centru Prahy.

Níže následuje seznam kurzů včetně dat a odkazů na další informace a registraci. Původní tiskovou zprávu lze najít na komunitním webu herních vývojářů České hry, vyplatí se rovněž olajkovat facebookovou stránku Game Industry party

Praha, 12.4. - Tvorba herní grafiky v Adobe Photoshop
Info a registrace zde

Praha, 13.4. - Game Design Workshop - MDA Framework
Info a registrace zde.

Praha, 19.4. - Vývoj her v Unity 3D
Info a registrace zde

Praha, 20.4. - Vývoj 2D her v Unity 3D/2D
Info a registrace zde

Praha, 26.4. - Jak zvládnout Kickstarter
Info a registrace zde

Nejnovější články