Scribblenauts se s novou hrou podívají do světa DC Comics
zdroj: tisková zpráva

Scribblenauts se s novou hrou podívají do světa DC Comics

15. 5. 2013 17:31 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Když jsem před časem psal, že komiksy ze stáje DC začínají svou invazi do her, netušil jsem, že se svou trochou do mlýna přijdou i Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure. Opět pod dozorem Warner Bros a opět z autorského pera 5th Cell se vrací Maxwell a Lily a s nimi superhrdinové. Spousta superhrdinů (a jejich arcinepřátel). Celkový počet postav se prý dostal na dva tisíce.

Z uvedeného čísla je jasné, že tahle hra vyždímá DC ze všech možných vesmírů, protože jen jeden by tolik postav nezvládl vyprodukovat. Takže tu najdete 33 různých Batmanů a 130 rozdílných Green Lanternů. Budete tak moci hrát za hlavní hrdiny i známé superhrdiny a najdete ve hře samozřejmě i lokace z komiksů, tedy třeba batmanovu jeskyni a vlastně celý Gotham, Metropolis atd.

Puzzly ve hře se budou jmenovat Heroic Feats a na vás a hlavně vašich vyvolaných postavách bude jejich řešení. Všichni summoni, i mimo hlavní postavy z DC budou touhle komiksovou řadou inspirovány. Ve hře najdete i výrobnu hrdinů, kdy budete moci kombinovat známé (i méně známé) hrdiny a záporáky do svých vlastních stvoření. Takže, co takhle Solomona Lanterna a Wonder Jokera? Dodejme jen frankensteinovské „muahahaha“. Sympatické je, že Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure vyjde kromě Wii U a 3DS také na PC a to na podzim tohoto roku.

...

Nejnovější články