Samostatné DLC InFamous: First Light bude řešit závislost a úzkost hlavní "hrdinky"
zdroj: tisková zpráva

Samostatné DLC InFamous: First Light bude řešit závislost a úzkost hlavní "hrdinky"

12. 6. 2014 10:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zdá se, že si tvůrci série inFamous vypěstovali hezký zvyk. Pár měsíců po vydání hry oblaží její majitele hutným příběhovým DLC, které ale původní hru nevyžaduje. Bylo tomu tak v případě inFamous 2: Festival of Blood a samostatného DLC se dočkáme i pro inFamous: Second Son. Ponese název inFamous: First Light a hlavní role se v něm ujme Abigail Walker, které se přezdívá Fetch.

Fetch si opět střihne Laura Bailey a podíváme se s ní do věznice Curdun Cay a okolí zasněžených hor. Dojde také na Seattle, ve kterém se můžete pustit do nepřátel pomocí unikátních neonových schopností, které Fetch ovládá. Vývojáři na PlayStation Blogu potvrdili, že oblíbený Photo Mode, s jehož pomocí hráči pořídili velké množství nádherných momentek, nebude chybět ani ve First Light.

zdroj: Archiv

inFamous: First Light se podobně jako Festival of Blood pokusí dotknout trochu jiných témat než původní hra. Tentokrát se bude řešit drogová závislost, úzkost a zoufalost z opuštění a samoty... Tedy témata, která příliš často ve velkých hrách nevídáme. Fetch totiž nemá úplně sluníčkovou minulost a DLC bude prequelem pro Second Son, díky kterému do temné minulosti conduitky nahlédneme.

inFamous: First Light zdroj: tisková zpráva

First Light vyjde na PlayStation 4 letos v srpnu a bude fungovat i bez inFamous: Second Son. Majitelé původní hry se však ještě dočkají zatím blíže nespecifikovaného exkluzivního obsahu, jak naznačili tvůrci v oficiálním postu na PlayStation Blogu.

Nejnovější články