Rozdáváme klíče do bety Might & Magic Heroes VII
zdroj: tisková zpráva

Rozdáváme klíče do bety Might & Magic Heroes VII

29. 8. 2015 16:09 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

(Bohužel, druhá várka kódů už je také pryč) Nejenom vybraní šťastlivci nebo fanoušci, kteří si hru předobjednali, mají ode dneška až do 2. září možnost účastnit se dalšího kola betatestu Might & Magic Heroes VII. Pokud jste zvědaví, jestli tvůrci ze studia Limbic opravdu v sedmičce oživují ducha trojky, vyzvedněte si v článku bez dalších patálií a skopičin kód, po jehož aktivaci dle instrukcí se můžete do hraní bety pustit. Nejdříve ale bude dobré si říci (a ukázat), co vás v aktuální betě čeká.

Druhé kolo uzavřené bety Might & Magic Heroes VII obsahuje čtveřici skirmish map a čtyři frakce. Z prvního kola bety se vrací mapy Dried Lands a Bad Neighbours, které doplňují Fire & Blood a Irresponsible War. Bojovat na nich ve jménu svých hrdinů můžete za frakce Haven či Academy a nově i za Sylvan a Dungeon. Stačí vám to? Fajn, tak si vyzvedněte kód a aktivujte ho podle instrukcí níže.

Leccos o náplni druhé uzavřené bety napovídá i trailer, ale pokud se neradi díváte, tak vám prozradíme, že můžete na mapách budovat a rozšiřovat města, rekrutovat armády, rozvíjet hrdiny, bojovat s nepříteli, řešit produkci různých zdrojů a obecně řečeno hrát „herousy“ tak, jak jste zvyklí.

zdroj: Archiv

Instrukce k aktivaci beta kódu

1. Pokud nemáte aktivní Uplay účet, stáhněte si PC program (vpravo nahoře) a účet vytvořte dle instrukcí na těchto stránkách https://uplay.ubi.com

2. Na stránce https://mmh7.ubi.com/en/beta se zalogujte se svým Uplay účtem a po aktivaci políčka “enter your beta code” vložte výše uvedený kód.

3. Jakmile vám chvilku po zadání kódu přijde do mailové schránky výzva k hraní bety, tak spusťte program Uplay a betu si stáhněte z nabídky aktivovaných her.

4. Po instalaci beta klienta se můžete pustit do hraní. Tohle kolo bety běží od 26. srpna do 2. září.

Pokud jste si kód vyzvedli už napoprvé, tak ho můžete aktivovat dle aktuálních instrukcí. Nemusíte žádat o nový!

Nejnovější články