République, stealth hit z mobilů, vychází na PC v notně vylepšené verzi
zdroj: tisková zpráva

République, stealth hit z mobilů, vychází na PC v notně vylepšené verzi

27. 2. 2015 13:03 | Novinky | autor: Adam Homola |

Velice povedená mobilní stealth hra République, která zazářila nejdříve na iOS v roce 2013, aby se následně dostala i na Android, se teď podívá i na PC a Mac. Nebo vlastně už podívala. République Remastered vyšla na počítačích včera a jak už asi tušíte, nejde o jednoduchý port, ale o výrazně přepracovanou verzi. Ta by měla být vizuálně mnohem lepší, než původní titul a byť její mobilní kořeny poznáte už z traileru, nemělo by vás to od hraní vůbec odradit.

République Remastered vypadá pěkně, ale hlavně se dobře hraje. O kvalitách hry se vás tehdy snažil přesvědčit Pavel, který dal ve své recenzi první epizodě devítku. Připomeňme, že hra se skládá z pěti epizod a tady přichází trošku zádrhel čerstvé PC verze - při koupi dostanete zatím jen první tři epizody. Zakoupíte si všech pět, žádné další investice, ale v současné době dostanete jen tři. Epizody 4 a 5 mají nastaveno datum vydání na prosté "brzy", ale jakmile vyjdou, automaticky je dostanete.

Vedle hezčí remasterované vizuální stránky věci dostáváme na PC také interaktivní komentář vývojářů ze studia Camouflaj, který nás zasvětí do tajů vývoje. Kdo tedy máte zájem o netradičně pojetou stealth hru, můžete upalovat na SteamHumble Store nebo GOG a přispět tak nepřímo malému studiu na další projekt.

zdroj: Archiv

Nejnovější články