První velký Guild Wars 2 datadisk Heart of Thorns přinese nové povolání a nový PvP mód
zdroj: tisková zpráva

První velký Guild Wars 2 datadisk Heart of Thorns přinese nové povolání a nový PvP mód

26. 1. 2015 10:32 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jakkoliv se to zdá být neuvěřitelné, dosavadní přídavky pro Guild Wars 2 vlastně nebyly plnohodnotné datadisky. Tím bude až Heart of Thorns, který do hry přidá například revenanta jako nové povolání, a dále nový PvP mód, Mastery systém, specializace, další WvW mapu a toužebně očekávané gildovní síně. A samozřejmě i novou zápletku.

Středobodem příběhu Guild Wars 2: Heart of Thorns je boj proti drakovi Mordemothovi a jeho armádám. Z Mists se ale vrací i starý známý Rytlock a jeho nově nabytá zbraň i schopnosti dávají vzniknout novému povolání, revenantovi. Ten zvládne tahat těžkou zbroj i výbavu a zároveň by měl být rychlý díky využití sil Mists, které se zjevně bude učit od Rytlocka.

Systém Mastery by měl rozšířit možnosti jak trénovat svou postavu na maximálním levelu, aniž by došlo ke znehodnocení dosavadní top výbavy. Co do výcviku postavy svou roli sehrají i nové specializace, díky nimž se vaše postava dostane k dříve nedostupnému typu zbraně.

PvP systém obohatí nový mód jménem Stronghold, v němž najímáte za ukořistěné zásoby vojáky, bojujete o kontrolu hrdinů a ostřelujete nepřátelskou pevnost z katapultu. Fandům větších střetů Heart of Thorns nabídne nový WvW Borderland, který podle popisu asi přinese boj v korunách stromů v džungli a spoustu možností, jak nachystat pasti s pomocí nemilosrdné gravitace. A hráči seskupení v gildách se konečně dočkají Guild Halls, kde se mohou sdružovat. Další informace o hře a datadisku najdete třeba na oficiálních stránkách.

zdroj: Archiv

Nejnovější články