První datadisk pro The Sims 4 vyžene simáky do nové práce
zdroj: Foto: Electronic Arts

První datadisk pro The Sims 4 vyžene simáky do nové práce

5. 2. 2015 16:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tvůrci z EA Maxis představili první datadisk pro Sims 4, který se ale možná virtuálním postavičkám příliš zamlouvat nebude - skončí jim život plný nic nedělání a hezky pomažou do práce! Ale co, důležité je, aby se zabavil hráč. Datadisk s podtitulem Get to Work se totiž soustředí na kariérní život simíků.

The Sims 4 Get to Work vyjde během dubna a nabídne hráčům řadu novinek. Maxis do hry přidají řadu nových zaměstnání a kariérních možností, které může hráč se svými svěřenci zkoušet.

Nově mohou simáci například zakládat vlastní podniky nebo se stát lékařem, provádět chirurgické zákroky a vůbec zachraňovat životy všemožnými způsoby. Zachraňovat životy ale i cizí majetek půjde také nepřímo - simíci se mohou stát strážci zákona a využívat zákonem povolených pák k tomu, aby nikdo další nedošel k újmě. Čeká vás tak možnost vyslýchat nezbedné jedince, zatýkat lotry a vůbec si budovat kariéru od kadeta policejní akademie až nejvyšší posty strážce zákona.

zdroj: Archiv

 

Maxis dále přidají do hry kariéru vědce, který může vyrábět a vynalézat nebo například zkoumat živé tvory všech tvarů i rozměrů a snad i nové tvory produkovat.

Nové lokace (policejní stanice, nemocnice i vědecké laboratoře) jsou sice napěchovány řadou nových interaktivních předmětů s ambicemi usnadnit pracovní život našich panáků, důraz však nebude kladen pouze na materiální stránku věci. Simíci se totiž mohou naučit řadě nových schopností. Mezi ty patří například schopnosti fotografické nebo ty určené kutilům na kuchyňské lince s tím, že cokoli váš simík vytvoří, to půjde také náležitě virtuálně zpeněžit. Závěrem již jen dodám, že ani emzáci tentokrát nezůstanou stranou - můžeme se těšit i na návštěvy ze vzdálených končin vesmíru.

Duben by zkrátka mohl být pro majitele The Sims 4 fajn měsíc - pokud jim není politika neustálých rozšíření pro jednotlivé díly The Sims cizí, tak se zřejmě mají nač těšit. 

Nejnovější články