První část raidu přinese update do Guild Wars 2 už příští týden
zdroj: tisková zpráva

První část raidu přinese update do Guild Wars 2 už příští týden

11. 11. 2015 14:39 | Novinky | autor: Adam Homola |

Datadisk Heart of Thorns pro Guild Wars 2 vyšel v říjnu letošního roku a už za pár dnů jej rozšíří velký update Spirit Vale. Ten do hry přidá první ze tří křídel nového raidu, které dají nakonec dohromady první plnohodnotný raid v celé hře. Spirit Vale vyjde už 17. listopadu a hráči Guild Wars 2 se mohou těšit na výpravy pro 10 členu plné epických střetnutí a štědrých odměn pro ty, kterým se podaří novou výzvu přežít.

Všechna křídla raidu mají stát na stejných mechanikách, které najdete i v původní hře: jde především o akční souboje s důrazem na taktiku a strategii v reálném čase. Sami tvůrci se tak trochu opřeli do jiných MMORPG her s tím, že Spirit Vale bude po hráčích vyžadovat opravdu aktivní zapojení a taktizování, ne jen hloupé koukání se na uživatelské rozhraní a čekání na vypršení cooldownu.

Vzhledem k flexibilitě profesí a faktu, že se všichni mohou léčit tak navíc nepotřebujete ani tradiční trojici tanka, damage dealera a léčitele. Partu lze sestavit všelijak a bude na vás jak se s prý náročným raidem poperete. Na konci vás každopádně čekají speciální odměny včetně legendárního brnění.

Nový raid dostanou zadarmo všichni hráči, kteří si koupili datadisk Heart of Thorns. ArenaNet tady svůj model nijak nemění, takže stačí mít hru a datadisk a všechen ostatní obsah je zdarma, bez poplatků.

Vedle výše zmíněného nového obsahu se změní také uživatelské rozhraní pro ovládání party. Díky němu teď půjde ovládat, organizovat a řídit partu o 10 hráčích v raidu, ale také 50 hráčů v rámci World vs World. Tohle všechno se do hry dostane už příští úterý a v galerii najdete několik nových obrázků.

Nejnovější články