Populární multiplayerovka World of Tanks míří na Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Populární multiplayerovka World of Tanks míří na Xbox One

18. 2. 2015 10:16 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Na novou generaci tankových bitev láká hráče World of Tanks následující trailer. Tankové bitvy od Wargamingu vyšly v první verzi už před takřka pěti lety a za tu dobu si vybudovaly silnou, takřka dominantní pozici ve svém žánru. Ještě v průběhu tohoto roku navíc World of Tanks zamíří i na next-gen a stejně jako předtím, i tentokrát se bude jednat o exkluzivitu jedné konzolí nové generace. Po Xbox 360 totiž vývojáři ze studia Wargaming nově potěší také majitele Xbox One a zůstanou tak věrní Microsoftu.

Podívat se můžete na premiérový trailer plný pyšných prohlášení světových médií. Faktem však je, že World of Tanks jsou nadmíru úspěšným a u hráčů oblíbeným titulem a lze spíše očekávat, že jinak tomu nebude ani v případě Xbox One verze. Za zmínku rozhodně stojí i fakt, že hráči obou konzolí od Microsoftu spolu budou moci zápasit - World of Tanks nabídne cross-play mezi oběma konzolemi Microsoftu.

Datum vydání je zatím není známé a tušíme jen to, že by to hra mohla stihnout ještě během letošního roku. Do tankových bitev se tak bude moci obout i další generace konzolových hráčů a nám nezbývá než vyjádřit zvědavost nad tím, zda se nějakým zásadním způsobem posune například grafická stránka hry.

Nejnovější články