Plošinovka Slain! se po zpackaném startu vrací s vylepšenou edicí
zdroj: tisková zpráva

Plošinovka Slain! se po zpackaném startu vrací s vylepšenou edicí

2. 8. 2016 12:11 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Akce Slain! působila originálně a zajímavě zřejmě jen do té doby, než vyšla. Vlažné přijetí ze strany kritiků (na serveru Metacritic má hra pouhých 40 % a ani v naši recenzi neuspěla) následovalo rovněž vlažné přijetí hráčské komunity a tato heavymetalová gotická plošinovka užuž mohla upadnout do zapomnění, kdyby se jí tvůrci na poslední chvíli nepokusili vlít do žil hektolitry čerstvé krve, a to formou opětovného vydání v rozšířené a údajně také po všech stránkách lepší edici, kterou samozřejmě dostanou všichni stávající majitelé zdarma.

Ta původně nesla označení patche s číslovkou 2.0, nově však mění název hry ze Slain! na Slain: Back from Hell a tím tvůrci pravděpodobně také taktně naznačují, čím si v rámci vydání hry prošli.Jednotlivé novinky rozšířené edice představuje trailer.

Ten avizuje šest nových monster, tři nové bossy a hned tři desítky achievementů, které půjde získat v kompletně předělaném soubojovém systému, jež s sebou například přináší i vylepšenou detekcí zásahů hrdinovým mečem. Ne vždy se ale poštěstí střetnutí přežít, a tak se můžete „těšit“ i z několika nových animací smrti. Spolu s těmi do hry 1. sprna dorazila mírně vylepšená grafika i zvuky, oprav se dočkala řada bugů a nakonec došlo například i k vybalancování (a snížení) obtížnosti, a to třeba i za pomocí nového rozmístění checkpointů.

Výčet novinek je obstojně dlouhý, v jádru se však má jednat o stále tu stejnou řežbu, jež klade důraz na um hráče, unikátní grafické pojetí a na heavymetalový hudební doprovod. Nakolik mohou nová vylepšení posílit kvality hry, to můžete posoudit sami – Back from Hell je formou aktualizace dostupná zdarma všem majitelům původní verze hry a nejen to. Všichni navíc dostávají jeden dodatečný kód ke hře zdarma a mohou tak obdarovat své kamarády.

zdroj: Archiv

Nejnovější články