Pekelná Agony vybírá na Kickstarteru 66 666 dolarů
zdroj: tisková zpráva

Pekelná Agony vybírá na Kickstarteru 66 666 dolarů

1. 11. 2016 15:43 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Peklo má mnoho podob, tvůrci připravované adventury Agony v tom však mají jasno – je tam vedro, tma a na každém druhém rohu číhá hladový démon. O hře jsme již psali a její vydání očekáváme příští rok. Aby k tomu ale mohlo bez potíží dojít, tvůrci zamířili na Kickstarter, kde žádají stylovou částku 66 666 kanadských dolarů.

Tvůrci z polského týmu Madmind mají v portfoliu práci na titulech jako The Division, Zaklínač 3Sniper: Ghost Warrior 2, Alien Rage, Enemy Front, Real Boxing 2 a Godfire: Rise of the Prometheus. Podobně barvitá je i kampaň na Kickstarteru, která se honosí řadou optimistických prohlášeních zahraničních médií. Stojí za připomenutí, že je to druhý pokus o crowdfunding.

V doprovodném textu polští vývojáři každopádně shrnují známé informace a přidávají několik nových drobností, byť jich není mnoho a jde spíše o doplňující informace. Premisa vtělení se do jiných, zmučených duší stále zůstává na svém místě a ve hře se tak v roli vyvrhele musíte z pekla dostat, mnohdy také za pomocí těch druhých, méně šťastných obyvatel.

Díky své speciální schopnosti se hlavní postava dokáže převtělovat do okolních duší (více vám ukáže květnová ukázka) a dokonce i do menších démonů. S touto mechanikou tak budete postupovat stále vpřed na cestě za rudou ďáblicí, která je asi původcem všeho zla a musíte jí tedy konfrontovat.

Pokud se rozhodnete hru podpořit, PC verzi hry zajistí příspěvek ve výši kanadských 33 dolarů, u konzolí pak 47 dolarů. Na závěr pak kampani také nechybí klasické stretch goals, jež v tomto případě mohou navíc přinést sandboxový režim v procedurálně generovaném světě, souboje s bossy, vícero zakončení a další vychytávky. Jak to celé dopadne, bychom měli mít možnost posoudit nejpozději v druhém kvartálu příštího roku.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články