Paradox oznámili pokračování svého retro RPG Knights of Pen and Paper
zdroj: tisková zpráva

Paradox oznámili pokračování svého retro RPG Knights of Pen and Paper

3. 3. 2015 17:50 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Paradox Interactive ruku v ruce s Kyy Games oznámili pokračování svého povedeného a především na souboje a smysl pro humor zaměřeného RPG, Knights of Pen and Paper. Oznámení je to zároveň velmi milé, jelikož se rovnou dozvídáme také brzké datum vydání. To je na PC, iOS a zařízení s Androidem stanoveno již na 14. května. Hra je od základu netradiční. Knights of Pen and Paper 2 je tahovým dobrodružstvím, ve kterém se hráči ujímají nejen hráčů samotných, ale zároveň i game masterů, kteří ono dobrodružství řídí.

Přijde vám to zmatené? Tak to se rozhodně nezapomeňte podívat na naši recenzi prvního dílu, na který druhý plynule navazuje, a jehož myšlenky rozvíjí a dokonce vylepšuje - z původní 8bitové grafiky se autoři například posunuli na 16 bitovou a těšit se vedle toho můžeme i na dynamické dungeony a samozřejmě i na vylepšený soubojový systém.

Hráči se pak nevyhnou ani spoustě nové kořisti a bohatších možností tvorby předmětů. Jádro hry však zůstává stejné a pokud vás oslovil díl první, určitě si nenechte ujít ani ten druhý a vyhlížejte polovinu května, kdy tento počin spatří světlo světa.

zdroj: Archiv

Nejnovější články