Otevřená beta MMORPG Neverwinter začne už tento měsíc
zdroj: tisková zpráva

Otevřená beta MMORPG Neverwinter začne už tento měsíc

5. 4. 2013 12:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Na free to play MMORPG Neverwinter, které vychází z Dungeons & Dragons, se ve studiu Cryptic pracuje už nějakou dobu a po pár krátkých uzavřených beta víkendech se na nás valí otevřená beta, která bude přístupná všem. Otevřená beta začne 30. dubna 2013 a měla by hráčům poskytnout neomezený přístup k hernímu světu, takže budete moct naplno hrát a nestrachovat se o krátkou beta životnost vaší postavy.

“Přímé reakce a podpora z komunity kolem Neverwinter nás během beta víkendů popohnala tak, že chceme udělat to nejlepší free to play MMORPG jaké kdo kdy viděl. 30. dubna přejdeme do otevřené bety. V ten moment ožije svět, na kterém jsme léta pracovali - v ten moment se budou moct všichni hráči připojit a zahrát si to, co jsme tak pracně tvořili. Nemůžeme být víc nadšení,” napsal v tiskové zprávě nadšený výkonný producent a COO Crypticu, Craig Zinkievich.

Tvůrci v tiskovce zdůraznili, že v otevřené betě nebude žádné mazání postav nebo jakákoliv jiná omezení, která bývají většinou s betami spojena. V podstatě tak můžete otevřenou betu brát jako předčasné spuštění hry, protože o svoji postavu nepřijdete a Neverwinter by se měl už chovat jako plnohodnotná hra po vydání. Pro Foundery (ti co si koupili jeden z balíčků) začne v pátek 12. dubna čtvrtý beta víkend. V něm budete moct pořádně otestovat čtyři herní profese: Leadership, Mailsmithing, Platesmithing a Leatherworking.

...

Kdybyste se chtěli mezi Foundery na poslední chvíli zařadit, tak pořád můžete skrze Founder’s Pack Program - díky němu se dostanete nejen do beta víkendu, ale obdržíte unikátní herní předměty, dřívější vstup do otevřené bety a další VIP výhody.

Kdybyste si chtěli osvěžit paměť, co to ten Neverwinter vlastně je, tak mrkněte na video nahoře, ve kterém vám tvůrci stručně a jasně vysvětlí, co se na vás chystá. A pokud vás to zaujalo, tak mrkněte ještě do galerie, kde přibyly desítky nových obrázků.

Nejnovější články