Originální RPG Sketch Tales, které si sami malujete, brzy přinese hru více hráčů
zdroj: tisková zpráva

Originální RPG Sketch Tales, které si sami malujete, brzy přinese hru více hráčů

12. 10. 2016 17:27 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Pamatujete ještě na netradiční sandboxové RPG Sketch Tales, o němž jsme se zmiňovali minulý rok? Je to ta zajímavá hra z pohledu první osoby, jejíž svět můžete zaplnit svými animovanými výkresy, od monster, přes NPC, až po zdi a celé budovy. Dokonce můžete příšerám přiřadit i zvuky, jaké mají vydávat. Sketch Tales se sice stále ještě nachází v předběžném přístupu, ale její vývoj zdárně pokračuje a jeden z příštích updatů by měl konečně přidat hru více hráčů.

Multiplayer je pro hru tohohle typu samozřejmě velký krok vpřed, protože sdílet svoje bláznivé výtvory s ostatními zní o dost zábavněji, než se na ně pořád dokola dívat sám. Zvlášť když si budete moci vytvářet celé mapy. V budoucnosti by měla být spuštěna také služba zajišťující, že všechny hráčské výtvory budou centrálně dostupné ke stažení. Kdyby se kolem Sketch Tales vytvořila dostatečně velká a aktivní komunita, určitě by vznikla pořádná zásobárna nezapomenutelných kreací.

Ano, je to samé kdyby, možná, snad, ale tak už to u nehotových titulů bývá. Jestli máte chuť si tuhle kreativní hříčku vyzkoušet na vlastní kůži, mějte to na paměti. Čekejte bugy, chyby, nedodělky, chybějící herní prvky a další samozřejmosti související s předběžným přístupem. A pokud vás prostě zajímá, jak Sketch Tales vypadá při hraní, můžete se podívat na přiložené video.

zdroj: Archiv

Nejnovější články