Obsah limitované edice Halo 4 je bohatý na in-game bonusy
zdroj: tisková zpráva

Obsah limitované edice Halo 4 je bohatý na in-game bonusy

15. 8. 2012 19:01 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Už jsme si zvykli, že velké hry mívají hezké limitované edice.

Nyní už víme, jak bude vypadat obsah limitované edice velmi očekávaného návratu Master Cheifa v Halo 4. Nejprve cena – 70 liber, což není úplně to nejvyšší, co nám kdy Halo předvedlo. A teď obsah, který se už tradičně dělí na pevné odměny (tedy ty na, které se práší, ale máme je rádi) a digitální (které nám někdy ušetří peníze, někdy nervy a někdy nejsou k ničemu).


Disk s prodlouženou 90minutovou verzí filmu Halo: Forward Unto Dawn nepřekvapí, o tom jsme věděli už předem. Bonusový materiál k postavám a pozadí natáčení není špatný, ale vysloveně jen pro fajnšmekry, které asi potěší, že toho tu bude požehnaně. Praktičtěji zaměřené bude asi zajímat hlavně nějaká ta sleva na budoucí DLC, která logicky přijdou.

War Games Map Pack vám zajistí okamžité stažení tří třímapových balíčků (takže celkem devět map), tedy až se daná DLC objeví. Takže máte vystaráno na pár DLC dopředu – sám o sobě má hodnotu 2000 MS bodů, za které bude k později k dostání. Mimo map zde najdete i pár bonusových předmětů, ale opět hlavně pro multiplayer. Dalším plusem bude přístup k šesti specializacím, které vám pomáhají profilovat se v multiplayeru. Z klasickýh herních odměn tu bude Spartan-IV Recruit zbroj, její skin pro upravování svého avatara, stejná zbroj pro XBL avatara, Assault Rifle Prime skin do hry a Prime In emblém tamtéž. Pak už tu máme ty prach lapající bonusy. UNSC Infinity Briefing Packet  vám ukáže spoustu nákresů, poznámek a celkový pohled na vývoj a vybavení SPARTAN 4 jednotek.

Nejnovější články