Nový mód pro GTA Online připomíná americký fotbal v buginách a Smartu
zdroj: tisková zpráva

Nový mód pro GTA Online připomíná americký fotbal v buginách a Smartu

25. 11. 2015 11:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Hráči GTA Online se dočkali nového módu, který tvůrci připravili s ohledem na týden, kdy v USA slaví Den díkůvzdání - a ten tradičně patří americkému fotbalu. Právě na tento sport se totiž mód s názvem Running Back odvolává. A že místo fotbalistů s masivními chrániči ovládají hráči buginy? Proč by ne, v GTA je všechno možné.

Mód spočívá v soutěžení dvou týmů (4-8 hráčů) v buginách, kdy jeden tým útočí a jeho člen v nápodobě Smartu se snaží dostat za cílovou čáru, zatímco bránící tým se mu v tom snaží zabránit jakýmkoli způsobem, hlavně blokováním, narážením a jinými prostocviky, které se na silnici normálně neprovádí. Mód se dá momentálně hrát ve třech lokacích - na mostech Raton Canyon Bridge a La Mesa Bridge a v tunelu Zancudo Tunnel. Dostupný je pro PC, PS4 a Xbox One verze hry, majitelé PS3 a X360 verzí mají smůlu.

Rockstar Games se s novým módem pochlubili v živém vysílání na Twitchi i na YouTube a ze streamu bylo patrné, že jednotlivé zápasy trvají sotva pár minut a nabízejí tak zábavu pro hráče, kteří se chtějí na malý moment odreagovat.

Grand Theft Auto Online zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články