Nový Call of Juarez se vrátí na divoký západ
zdroj: tisková zpráva

Nový Call of Juarez se vrátí na divoký západ

6. 9. 2012 11:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Po povedeném Dead Islandu a nemastném neslaném Call of Juarez: The Cartel se polští vývojáři z Techlandu vrátí tam, kde s touhle sérií před šesti lety začínali. Na divoký západ. Nový, čerstvě oznámený Call of Juarez: Gunslinger by se měl hratelností blížit spíše oblíbenému Bound in Blood, než nepříliš povedenému městskému Cartelu. Hra by měla být hodně akční, rychlá, se spoustou krve a bodíků za odměnu. Techland zatím moc detailů neodhalili, ale alespoň pustili ven několik prvních obrázků a docela povedený hraný trailer, na který se můžete podívat po rozkliku.

Ve hře by neměla chybět ani různá vylepšení skillů, která si budete postupem hrou odemykat. Joystiq informuje , že si budete moc například vylepšit bullet time, nebo zrychlit nabíjení. Klasika, tady se asi ničeho překvapivého nedočkáme. Prý také budete moct používat zbraně padlých nepřátel, ale teprve poté, co na to budete mít dostatečný skill.

Pro Call of Juarez: Gunslinger nastane ale menší změna ve formátu. Hra se opět dostane na PC, Xbox 360 i PlayStation 3, ale tentokrát už jen jako stahovatelná hra, nikoliv jako krabicovka. Dá se tedy očekávat, že Gunslinger bude asi menší (a levnější), než předchozí díly série. Možná právě takový formát série potřebuje a nakopne ji to po minulém dílu dál. A možná, když se to nepovede, bude Gunslinger poslední Call of Juarez na hodně dlouhou dobu.

Nejnovější články