Novinky na GoG.com: Podpora Mac OS X a Interplay výprodej
zdroj: tisková zpráva

Novinky na GoG.com: Podpora Mac OS X a Interplay výprodej

18. 10. 2012 20:43 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Lidé z CD Projektu nezapomínají při každé příležitosti zdůraznit, jak jsou velcí fanoušci hardwaru od Applu. Zcela nepřekvapivě se to projevuje i na jejich aktivitách, konkrétně na zpřístupňování her a služeb od CDP právě uživatelům Maců. Už dříve tak vyšla Mac verze prvního Zaklínače, a krom oznámení Mac verze druhého Zaklínače je pro majitele Maců podstatné, že pro ně CDP připravili Mac OS X verze 50 klasických i novějších her.

Krom jiných jsou/budou to hry ze série Ultima či Wing Commander, Syndicate, Little Big Adventure, Theme Hospital, Botanicula a další. Některé z nich jsou na GoGu k dispozici v dočasné slevě, samozřejmě včetně druhého Zaklínače. Pokud jste tedy Mac pozitivní a starší, staré a indie hry vás zajímají, možná byste se po GoGu měli porozhlédnout, jestli tam nenajdete něco zajímavého. Samozřejmě to není všechno, co je nového na GoGu, ale více už po rozkliku.

Krom několika nových her v nabídce GoGu, z nichž by vás zajímat měla hlavně klasika jménem BioForge nebo zdarma dostupná střílečka Warsow, spustil CDP i speciální prodejní akci na hry od Interplaye. Jde o, svého způsobu, „zaplať kolik chceš“ akci, v jejímž rámci můžete mít už za 35 (ale zaplatit můžete klidně víc) dolarů celkem 32 her od Interplay včetně myriády různých klasik (Fallouty, MDK, Freespace atd.).

Když zaplatíte více, než je průběžně se měnící průměrná platba, tak získáte 20 her od Interplaye a za menší, než průměrnou platbu, získáte 8 her od Interplaye. Samozřejmě ke všem hrám dostanete wallpapery, celkem 20 soundtracků a další serepetičky. Pokud jste o některých Interplay hrách z GoGu uvažovali, je asi dobrý čas to promyslet pořádně. Za ty hry od Interplaye, které už vlastníte, samozřejmě dostanete darovací certifikáty a budete je moci věnovat známým a kamarádům. To je docela fér, což?

Nejnovější články