Nové DLC natáhne King’s Bounty: Warriors of the North o 20 hodin
zdroj: tisková zpráva

Nové DLC natáhne King’s Bounty: Warriors of the North o 20 hodin

15. 1. 2014 12:57 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Povedená a oblíbená strategie King's Bounty: Warriors of the North vyšla před rokem a půl (nebo je v Levelu 237 jako plná hra zdarma!), ale ani zdaleka není zastaralá. Podtrhuje to i fakt, že ji brzy rozšíří DLC Ice and Fire plné ledu a sněhu.

Ice and Fire se odehrává na věčně zmrzlém ostrově, který obývají sněžní elfové. Vy si zahrajete za mladého Olafa, dědice krále Northlingu, který se bude muset popasovat s příchozími nepřáteli a táním. Cesta jej zavede až do daleké Endorie, což hráčům ve hře nabídne nové výzvy, spojence a samozřejmě nepřátele.

Hlavní novinkou v DLC budou právě sněžní elfové, kteří dávají přednost zimě a sněhu před lesy mírného pásu. Cvoci. Novým typem protivníka pak jsou Necrolizardi, tedy nemrtví ještěři (lizardmeni) vzkříšení z mrtvých. Objeví se dvacet nových potvor, přičemž budou průběhem bitev získávat nové schopnosti a stávat se silnějšími.

Změn se dočkají i některé známé potvory z původní hry, které když doplní nové předměty a lokace, natáhnou se všemi novinkami herní dobu Ice and Fire na dvacet hodin, což je solidní porce. DLC vyjde skrze digitální distribuci 30. ledna.

Nejnovější články