Nová realistická FPS The Stalin Subway
zdroj: tisková zpráva

Nová realistická FPS The Stalin Subway

6. 2. 2004 14:14 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Ruská vydavatelská společnost Buka Entertainment odhalila, že spolu s vývojářským studiem G5 Software (Fair Strike, Red Shark) pracuje na nové first-person střílečce s názvem The Stalin Subway.

Má jít o realistickou akční hru zasazenou do Moskvy na sklonku roku 1952, tedy ještě za diktátorské vlády Josifa Stalina. A o něj zde také půjde. Stalinovi už je v té době 72 let a jistá skupina vysokých vojenských důstojníků začíná usilovat o jeho sesazení. Strach z mocného despoty je však stále dost silný. Založili jsme galerii s prvními pár obrázky z velmi ranné verze hry:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

The Stalin Subway vás zavede do různých utajených objektů a jiných lokací - např. stanice metra, podzemí Kremlu, tajné vojenské podzemní dráhy, Moskevské státní univerzity aj. Ztvárníte roli poručíka MGB (později KGB) Gleba Suvorova. Stanete proti režimu a pokusíte se zachránit svůj život i životy nevinných lidí. Po ruce budete mít různé autentické zbraně jako protitankovou PTRS-41, granáty RKG-3, Molotovův koktejl či plamenomet. Kromě možnosti podpálit lokace, budete moci některé z nich i zatopit. Více než 300 objektů, na které v ní narazíte, bude zničitelných. Občas se také budete moci svést v metru vlakem nebo v obrněném voze v podzemních tunelech. Hra je poháněná enginem V8, rovněž vyvinutým v dílnách G5 Software, ale termín vydání zatím není znám.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články