Naverbujte rozlícený dav a zničte řecké bohy v anarchistické strategii Okhlos
zdroj: tisková zpráva

Naverbujte rozlícený dav a zničte řecké bohy v anarchistické strategii Okhlos

26. 8. 2016 9:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

„Tyranie bohů skončila! Arogantní páprdové z Olympu nám už nebudou přikazovat, co a jak! Lide, povstaň! Revoluceeeee!“ burácí zarudlý Sokrates a lidé šílí. Slavný filozof následně sebere obří dav sedláků, otroků i tažných mul a jde ukázat Diovi a spol., zač je toho na Agoře loket. Co na tom, že proti jeho stěží ozbrojeným civilistům budou stát všechny mytické nestvůry i jejich posvátní pánové! Tahle Rudá armáda v tógách a sandálech na ztráty nehledí a zpátky nedělá ni krok. Zapomeňte na Vojtěcha Zamarovského. Tohle. Je. Okhlos!!!

Hm, a teď vážně. Okhlos by šlo asi nejlíp popsat jako akční strategii, ve které máte za úkol sestavit co nejpočetnější a nejnásilnější dav, se kterým následně likvidujete silné bossy. Svou rabující kvaziarmádu můžete vylepšovat, přidávat do ní nové členy a vyrábět nové, silnější kombinace. Nemyté venkovany tak můžou nahradit vycvičení vojáci, kteří možná nevypustí duši, jen co na ně Kerberos vycení tesáky. Ale s Héraklovými pěstmi si snadno neporadí žádný smrtelník. Jedinou nadějí vašeho davu tak bude zničující početní přesila.

Vaším úkolem je projít osmi řeckými městy, ve kterých na vás čekají bohové, polobohové, příšerné kreatury a krásná antická architektura. První tři musíte nemilosrdně zašlapat do země, poslední jmenovanou klidně jenom pasivně obdivujte. A jen co s tím vším budete hotoví, můžete Okhlos bez váhání zapnout ještě jednou, protože hra je náhodně generovaná. Žádné dva anarchistické masakry prastarých božstev tak nejsou úplně stejné.

zdroj: Archiv

Pokud jste si jistí svou touhou vesele likvidovat osazenstvo nejvyšší hory Řecka, zamiřte na Steam, kde je hra už týden vydaná a dokonce je právě k mání ve slevě. Jestli ještě máte pochybnosti, možná je zažene (subjektivně) naprosto famózní soundtrack, případně recenze, která se tady u nás dříve nebo později určitě objeví.

Nejnovější články