Nabídka drog ve světě We Happy Few bude větší díky úspěchu na Kickstarteru
zdroj: tisková zpráva

Nabídka drog ve světě We Happy Few bude větší díky úspěchu na Kickstarteru

1. 7. 2015 18:32 | Novinky | autor: Adam Homola |

Kickstarter kampaň netradiční rogue-like We Happy Few se chýlí ke konci. Vývojářům zbývají tři dny, aby vás pořádně zburcovali a vy jim něco málo přispěli. Naštěstí to už není vyloženě nutné, tvůrci totiž cílové částky dosáhli. Chtěli vybrat 250 tisíc dolarů a v tuto chvíli mají už přes 276 tisíc dolarů.

S blížícím se koncem kickstarterové kampaně souvisí i nezbytné stretch goaly, tedy dodatečné cíle, kterých tvůrci mohou a nemusí dosáhnout. Minimálně ten první už ale má studio Compulsion Games v kapse a znamená to, že bude ve hře víc drog. Jen pro připomenutí, hlavní premisa We Happy Few se točí kolem zdrogovaných obyvatel města Wellington Wells, kteří jsou díky speciální substanci permanentně šťastní.

Drogu můžete použít i vy a právě díky stretch goalu Drug Paradise se můžeme těšit na vylepšené efekty (vizuální, audio i funkční), více typů drogy a více případů, kdy lze drogu použít. Další stretch goal je už na spadnutí a jedná se o nový herní mód: sandbox. Ten dostanete, když se podaří vybrat alespoň 280 tisíc dolarů, což by neměl být problém. V sandboxu pak bude jen a pouze na nás, jak si vyladíme určité parametry: svět může být větší, nebezpečnější, může v něm být méně jídla, víc obyvatel apod.

zdroj: YouTube.com

Jestliže celková částka dosáhne alespoň 315 tisíc dolarů, budeme se moct kouknout na víc dílů show Uncle Jacka. To je takový ten velmi creepy pán s namalovaným úsměvem z videí. Strejda Jack na vás totiž bude mluvit i ve hře, kde má svoji vlastní televizní show. V současné době mají vývojáři připravených 32 epizod a pokud se podaří dosáhnout oněch 315 tisíc, přibude dalších 20 epizod.

320 tisíc dolarů hráčům zajistí "autentické britské počasí" včetně možnosti odstranit slunce, přidat mrholení nebo bělejší tváře obyvatel města. A prý se pak také všichni zlepší v přípravě čaje.

350 tisíc dolarů pak přidá další herní mód: Wellie. V něm se role obrátí - vy se stanete standardním zdrogovaným obyvatelem Wellington Wells a vaším úkolem je chytat Downery. Teoreticky by se We Happy Few během těch zbývajících tří dnů mohla vyškrábat klidně i přes 350 tisíc, pokud všechno půjde dobře.

zdroj: Archiv

Tvůrci také potvrdili, že se hra dostane i na Mac a Linux. "Víme, že nám zvážení těchto platforem trvalo trochu déle, takže vám děkujeme za trpělivost," napsali tvůrci na kickstarteru a dodali: "Jak už jistě víte, jsme maličký tým a tak se potřebujeme soustředit na tvorbu té nejlepší hry. Verze pro Mac a Linux plánujeme vydat krátce po vydání plné hry. Proto ani nebudeme dělat pre-alfa verzi pro Mac nebo Linux, bude pouze pro Windows. A pokud vydáme early access verzi, bude též jen na Windows."

Posledním slibem autorů, který ale není vázaný na žádný stretch goal, je audio kniha. V ní by vám Uncle Jack vyprávěl pohádky na dobrou noc. Jak už asi tušíte, nebyly by to úplně standardní pohádky, ale spíše noční můry, jen podané hrozně roztomile.

We Happy Few prostě vypadá fajnově snad ve všech směrech a tak nezbývá než držet palce, aby z Kickstarteru káplo co nejvíc a hra by tak mohla být ještě lepší a robustnější než je aktuální plán. Kdybyste chtěli na hru přispět, můžete tak učinit za tímto odkazem.

Nejnovější články