Metro: Last Light se s hráči loučí trojicí nových příběhových misí
zdroj: tisková zpráva

Metro: Last Light se s hráči loučí trojicí nových příběhových misí

15. 10. 2013 17:41 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Majitelé season passu automaticky zamíří do svých Steam/PSN/XBLA knihoven, aby si vyzvedli poslední Metro: Last Light DLC, ostatní zájemci si musí Chronicles Pack koupit za 5 eur. Všichni bez rozdílu však v posledním DLC pro výbornou ukrajinskou střílečku najdou trojici singleplayer misí, které rozšiřují záběr vyprávění základní hry.

Inspirovat k nákupu Chronicles Pack vás trailer v článku, ale hodit by se vám mohly i základní informace. V každé ze tří misí budete hrát za jinou postavu. V roli sniperky Anny konečně zjistíte, jak se neúspěšně pokusila zachránit Arťoma ze spárů Nacistů v pobořené botanické zahradě. Zkusíte s Pavlem uprchnout z doupěte banditů, a ve třetí misi povedete Khana s Ulmanem strašidelnými tunely kolem stanice Poljanka, abyste společně s tím odkryli jedno temné tajemství z Khanovy minulosti. Brrrr.

...

Vedle trojice misí nabídne poslední DLC i novozélandským fanouškem (Alexandre Bannwarth) navrženou novou zbraň, která by se v krátkosti dala charakterizovat jako rotační brokárna. Lidi mají prostě divný a úchylný nápady. Ale proti gustu…

Nejnovější články