Města v Cities: Skylines čeká zkáza v podobě přírodních katastrof
zdroj: tisková zpráva

Města v Cities: Skylines čeká zkáza v podobě přírodních katastrof

6. 10. 2016 9:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Povedená (recenze) budovatelská strategie Cities: Skylines se po nočním a zimním datadisku dočká i katastrof, které nabídne datadisk s příznačným názvem Natural Disasters. Hra od finského studia Colossal Order se tím o kus přiblíží svému vzoru v podobě série SimCity, kde patří katastrofy k oblíbeným herním prvkům.

Cities: Skylines – Natural Disasters se musíte na katastrofu připravit, naplánovat vše potřebné, událost přežít, a pak se z ní taky správně zotavit. Katastrofy totiž nezničí jen pár budov, ale mohou se zemí srovnat celé ulice včetně infrastruktury. O jaké pohromy vlastně půjde? Tvůrci zatím zmínili oheň a komety. V rukávu jich ale určitě mají mnohem víc.

Zásah komety můžete ostatně vidět na záběrech upoutávky. Jakmile vám do města něco takového spadne, měli byste mít připravené skvěle zpracované nouzové plány, jinak mohou přijít tisíce virtuálních občanů o život. Jejich součástí by měla být i rádiová hlášení, což je další novinka, kterou DLC/datadisk do hry přinese. A třešní na dortu DLC by měl být Scenario Mode, ve kterém můžete přátelům předložit skrze Steam Workshop výzvy různého charakteru. Záleží na vás...

zdroj: Archiv

Další informace o DLC se dozvíme dnes v šest hodin našeho času, kdy tvůrci z Colossal Order hodlají Natural Disasters hrát a streamovat na Twitch kanálu Paradox Interactive.

Nejnovější články