Majitelé PS3 a PS4 si mohou bez omezení stáhnout kooperativní demo Far Cry 4
zdroj: tisková zpráva

Majitelé PS3 a PS4 si mohou bez omezení stáhnout kooperativní demo Far Cry 4

26. 12. 2014 17:33 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kdo chtěl zažít odbojovou operaci v Kyratu (Nepálu) v podání Far Cry 4, zřejmě už si posloužil. V Ubisoftu ale chtějí, aby hráčů (a kupujících) bylo víc, proto přistoupili k "nevídanému" kroku - zveřejnili na PSN časově omezenou kooperativní ukázku Far Cry 4. Jde samozřejmě o vítanou možnost, jak si zažít krásy a nástrahy Far Cry 4. Ale nemůžu si pomoct, je mi zatěžko rozplývat se nadšením z něčeho, co by mělo být v zásadě běžné - že studio či firma vydá hratelnou ukázku svého herního blockbusteru. A ne pouze pro některé verze, nýbrž pro všechny. A když jsem si ulevil, pojďme se podívat, co vlastně "demoverze" Far Cry 4 nabízí.

Majitelé PS3 a PS4 verzí Far Cry 4 mohli už od vydání hry pozvat k vyzkoušení hry kamarády, kteří ji nevlastní. Nyní si ale dvouhodinovou ukázku hry mohou z PSN stáhnout a zahrát všichni majitelé konzolí PS3 a PS4.

Krom příběhové linie v kooperativní demoverzi můžete s libovolným kámošem vyzkoušet prakticky veškerý další obsah Far Cry 4 včetně vedlejších misí, dopravních prostředků a obecně kompletního světa se vším, co hezkého i nebezpečného nabízí - můžete lovit zvěř, proletět se gyrokoptérou, přepadávat/osvobozovat pevnosti atd. stInspiraci, jak strávit vyměřený dvouhodinový limit, hledejte třeba v našem gamesplayi.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články