Kouzelné RPG Rogue Wizards sází na krásnou stylizaci a náhodně generované úrovně
zdroj: tisková zpráva

Kouzelné RPG Rogue Wizards sází na krásnou stylizaci a náhodně generované úrovně

10. 10. 2016 14:18 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Vyloženě pohádkovou atmosférou na vás dýchne trailer a obrázky z rogue-like RPG od týmu Spellbind Studios. Svižné izometrické RPG nese název Rogue Wizards (oficiální web) a vypráví příběh ze světa, ve kterém magické schopnosti dělí národ na dva rozdílné tábory – na ty co umí a na ty, kteří magickými schopnostmi nedisponují.

Příběh však v Rogue Wizards nehraje hlavní roli – prim hraje důraz na detail a stavební prvky hratelnosti. Jako hráči se ujímáte role mladého čaroděje, který se ze své čarodějné věže vydává na výpravy, které se odehrávají v sérii drobných a náhodně generovaných dungeonů, takže nenarazíte na dva stejné.

Lokace budou plné pastí, lootu, monster a bossů a samozřejmě možností získávat zkušenosti, jež pak lze v domovské lokaci spolu se získaným zlatem směňovat buďto za další schopnosti, nebo například za pomoc. Bojovat totiž nemusíte sami - dungeony je možno prolézat i v doprovodu parťáků a zvířecích mazlíčků.

Vaše čarodějnická věž jde rozvíjet a budovat, nechybí výroba předmětů, a co se RPG prvků týče, můžete si vybrat jednu ze šesti magických škol, z nichž každá pochopitelně přináší unikátní schopnosti a především kouzla (kterých je dohromady 18).

Rogue Wizards si můžete koupit už teď – na Steamu hru pořídíte za necelých 15 eur (v přepočtu zhruba 400 korun) a motivovat vás k tomu kromě traileru mohou i reakce prvních hráčů

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články