Konzolista.cz má nový design a přidává se k Games Fanatics!
zdroj: tisková zpráva

Konzolista.cz má nový design a přidává se k Games Fanatics!

1. 6. 2012 9:01 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Velké herní firmy si svá největší očekávání schovávají na výstavu E3, my se ale s tím naším vytasíme ještě před zahájením největšího herního setkání roku. V programu Games Fanatics totiž dneškem vítáme uznávanou stránku Konzolista.cz! Ta se pod vedením Martina Šmída a Martina Charouzka od roku 2008 etablovala jako jedno z nejpopulárnějších míst, kde se scházejí příznivci herních konzolí. O těch samozřejmě píšeme i na Games.cz (a nadále psát budeme), záběr Konzolisty je ale v tomto směru znatelně širší a věnuje se i hrám, na které na Games.cz nezbývá dostatek prostoru a času. Z nové spolupráce tak budou těžit čtenáři obou webů - na Games.cz se budou objevovat články o těch konzolových tématech, které jsme doteď byli nuceni vynechávat a s redakcí Konzolisty budeme na oplátku sdílet naše zázemí a především stránky náležitě propagovat. Zaslouží si totiž, aby na ně chodilo co nejvíce lidí.

Konzolista.cz navíc, společně se zahájením spolupráce s Games.cz, spustil i nový design svých stránek, na který se už nyní můžete sami podívat. Design zachovává všechny funkce předchozího webu a přidává navíc i několik užitečných prvků, které vám zpříjemní jeho používání - například možnost přepínání mezi světlou a tmavou verzí. Další novinky na novém Konzolistovi podrobně představujeme uvnitř článku.

Konzolista.cz 4.0

  • Nový design s bílou a tmavou barvou
  • Recenze a preview zaměřené jen na konzolové hry, včetně těch na PSN/XBLA.
  • Konbook - velkou částí webu je vylepšený Konbook, kde jsou všechny informace o daném uživateli. V Konbooku jsou tak například jeho záliby, informace o tom, jaké vlastní konzole, kde přispíval v diskuzích, jaké má trofeje na PlayStationu 3 a PSV (informace se stahují přímo z PSN), jeho blogy a přátelé, případně jaké hodnotil hry. Do Konbooku si můžete také nahrávat své vlastní fotky, třeba svého herního kutlochu.
  • GameClubs - velkou novinkou nové verze jsou takzvané GameClubs. Uživatel se může stát fanouškem hry v naší velké databázi, a poté o ní diskutovat s dalšími fanoušky v privátním fóru. Nechybí ani žebříček her s nejvíce fanoušky.
  • Forum, chatbox a PM - velké fórum s několika stovkami tisíc příspěvků. Uživatelé mohou navíc komunikovat i přes chatbox, který se jim zapne po přihlášení na pravé straně webu. Uživatelé si mezi sebou mohou posílat i privátní zprávy.
  • Trofeje a Achievementy – velká databáze s překlady PlayStation trofejí a Xbox achievementů.

Nejnovější články