Koncem srpna vyjde kompletní edice Zaklínače 3 se všemi datadisky
zdroj: tisková zpráva

Koncem srpna vyjde kompletní edice Zaklínače 3 se všemi datadisky

12. 8. 2016 13:43 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Zaklínač 3: Divoký hon byl skvělý. První DLC Srdce z kamene bylo vynikající. Druhé DLC O víně a krvi bylo fantastické. A když je všechny tři spojíte dohromady, tak to bude ta úplně nejlepší věc na světě. To je to, co se vám snaží CD Projekt RED sdělit nově oznámenou kompletní edicí, která bude obsahovat jak základní hru, tak všechna DLC.

Je to krok, který nikoho nepřekvapí, a to ze tří důvodů. Zaprvé má nepopiratelný komerční smysl, protože dá lidem možnost si za 50 dolarů pohodlně pořídit celé dobrodružství najednou. Zadruhé už o tom stejně každý věděl, protože edice se na chvíli omylem objevila na Amazonu, i když má oficiálně vyjít až 30. srpna. A zatřetí, svou kompletní hru si může jako „Game of the Year Edition“ pojmenovat opravdu kdekdo. A bylo by opravdu divné, kdyby to neudělal zrovna CD Projekt, který za Zaklínače 3 získal podobných ocenění na 250.

Vydání kompletní edice taky potvrzuje to, co polští vývojáři opakovali do omrzení. O víně a krvi je opravdu, vážně, neoddiskutovatelně to poslední herní dobrodružství Geralta z Rivie. Tedy prozatím. V nejbližší budoucnosti. Uvidíme po Cyberpunku 2077. Mrk. Ale klevety stranou. Momentálně je důležité, že kromě PC hráčů se definitivního zaklínačského dobrodružství na konci prázdnin dočkají i majitelé PS4 a Xbox One. To aby neexistovala už žádná výmluva, proč si tenhle mistrovský kousek nekoupit, pokud tedy už všechny datadisky i hru nevlastníte.

zdroj: Archiv

Nejnovější články