Into the Stars doplachtí do Steam Early Access 9. července
zdroj: tisková zpráva

Into the Stars doplachtí do Steam Early Access 9. července

1. 7. 2015 17:25 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Into the Stars představuje mírnou inspiraci FTL a obrovský pokrok v grafické stránce oproti svému vzoru. Titul poběží na Unreal Enginu 4 a veřejnost si jej bude moci vyzkoušet již 9. července. Tehdy hra dorazí na veřejnost v rámci programu předběžného přístupu na Steamu. Všichni si tak budou moci vyzkoušet, zač je toho loket velet vesmírnému korábu a jaká nebezpečí temný vesmír ukrývá.

Hlavní náplní hry bude průzkum nekonečného vesmíru a spolu s tím také neustálý boj o přežití – ve vesmíru se nebezpečí ukrývá na každém pomyslném rohu. Hráči budou spravovat svoji posádku, rozvíjet ji, těžit suroviny, obchodovat a v neposlední řadě dojde také na souboje. Za zmínku také rozhodně stojí fakt, že atmosféra hry bude podtrhnutá soundtrackem z pera Jacka Walla, který například stál za hudbou k Mass Effectu.

Přesvědčit se o kvalitách hry nejen grafických se můžete například na následujícím videu. To je sice již staršího data vydání, ale svým obsahem je stále aktuální a v praxi předvádí, v čem všem bude spočívat interaktivita tam, kde bylo v případě FTL potřeba jen několika rozkazů a velké dávky představivosti. Pro bližší představení hry si určitě nenechte ujít naši starší aktualitu.

Nejnovější články