Hráče GTA Online čeká během svátků koulovačka, příšerné vánoční svetry, nová auta, zbraně i střílení rachejtlí
zdroj: tisková zpráva

Hráče GTA Online čeká během svátků koulovačka, příšerné vánoční svetry, nová auta, zbraně i střílení rachejtlí

20. 12. 2014 15:45 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Speciální eventy u příležitosti různých svátků jsou v onlineovkách už léta běžnou praxi, a protože GTA Online je de facto klasická onlineovka, dočkají se letos oslav i virtuální obyvatelé Los Santos. Krom jiného pro ně tvůrci z Rockstaru chystají koulovačku, úchylné vánoční oblečení, nová vozidla, střílení rachejtlí a v neposlední řadě i vánoční dárky.

Nejvíce atraktivní záležitostí při pohled zvenčí jsou koulovačky mezi týmy, do který se můžete v pustit během svátků, ale jenom když nasněží. Rockstaři neupřesňují, které konkrétní dny se sníh v GTA Online objeví, takže musíme počasí pravidelně kontrolovat.

Grand Theft Auto Online zdroj: tisková zpráva

Nový raketomet a miny si ale můžete v Amnu-Nation koupit kdykoli během svátků i po nich, protože v nabídce zůstanou napořád, stejně jako čtveřice nových vozidel včetně Hot Rod Christmas Ratloader a Slam Van. Časově omezená je ovšem nabídka nových jizev, čepic, masek a odporných vánočních svetrů, které si můžete pořídit a nosit až do 5. ledna příštího roku. Do stejného dne budou rovněž z nebe padat vánoční bedny se speciálními předměty, které šly jinak získat během víkendových eventů v průběhu uplynulého roku.

Grand Theft Auto Online zdroj: tisková zpráva

Až se budete 25. prosince vracet k dárkům, které jste dostali předešlý večer v reálu, určitě se přihlaste do hry, protože v inventáři najdete též dárečky virtuální. A pokud chcete v GTA Online metat na soupeře rachejtle ze speciální zbraně, můžete si ji buď pořídit za virtuální peníze od Štědrého dne až do 5. ledna, nebo můžete jeden kousek získat bezplatně na Štědrý den, na Boží hod, na Silvestra a na Nový rok.

Tvůrci v průběhu svátků oznámí další speciální iniciativy, takže pravidelně kontrolujte stránky Rockstaru.

Nejnovější články