HD verze God of War I a II vyjdou na PS Vita
zdroj: tisková zpráva

HD verze God of War I a II vyjdou na PS Vita

11. 2. 2014 13:20 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Čtyři roky po vydání God of War kolekce pro PS3 se dočkají i majitelé handheldu PS Vita. God of War a God of War II si mohou od 8. května vychutnat v předělané grafice a s podporou trofejí, dvojice analogů i dotykového displeje. Pokud bude Vita verze kolekce upravené stejně jako pro PS3, lze očekávat grafiku v 720p rozlišení, co poběží v 60 fps. Tuhle informaci však Sony v tiskové zprávě nezmiňuje, stejně jako doposud neznáme cenu. Jen je jisté, že God of War kolekce bude dostupná v digitální i krabicové formě.

V článku na vás přitom čekají dvě poměrně dlouhá videa z hraní PS Vita verze, která vrací vzpomínky na peklo, které se dalo s Kratem rozpoutat. Ze záběrů (zbastardizovaných konverzí na YouTube) se obtížně odhaduje výše nadhozená garance 60 fps za sekundu, ale akce je každopádně velmi svižná. Sony vedle GoW kolekce oznámila i The Sly Collection, což je kompilace tří skvělých akčních adventur: Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves a Sly 3: Honour Among Thieves.

...

Troufám si tvrdit, že v u nás tahle série nikdy neměla extra početnou fanouškovskou základnu, ale třeba nabere nové následníky, protože je vtipná a zábavná v každém svém dílu. Všechny tři hry samozřejmě nabídnou upravenou grafiku a plnou optimalizaci ovládání pro potřeby PS Vita. The Sly Collection vyjde už 16. dubna a opět bude dostupná v digitální i krabicové podobě za cenu prozatím blíže neurčenou.

...

Nejnovější články