GOG spouští výprodej skvělých her v omezeném množství
zdroj: tisková zpráva

GOG spouští výprodej skvělých her v omezeném množství

13. 11. 2013 15:00 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ve chvíli, kdy vyjde tento článek, by měl GOG spustit velmi zajímavou promo akci Fall Insomnia, v níž nabídne velké, až osmdesátiprocentní slevy na stovku titulů ze své kolekce. Celá akce ale bude mít jeden háček nebo spíše vlastnost. Každý titul bude mít omezený počet kusů, který bude k dispozici, a po jeho doprodání naskočí na jeho místo další titul.

Mezi hrami najdete kousky jako System Shock 2, Hotline Miami, Fez, Rayman Origins, Sid Meier's Alpha Centauri a další. Ostatně, je to stovka her, zjevně bude z čeho vybírat. Má to jednu nevýhodu. Pokud byste si chtěli koupit těch her více, možná budete muset ponocovat.

Od GOG jde o chytrou akci, protože se hráči budou kvůli nově odkrytým titulům ve slevě na stránku vracet znovu, znovu, znovu a znovu. Protože nevíte, zda se neobjeví velmi lacino pecka, po které pokukujete, ale ještě jste se neodhodlali si ji koupit. Anebo hra, která by vás vůbec nenapadla a náhle jako prozření vás k tomu přiměje sleva... Inu, asi znáte nástrahy podobných prodejů.

Nejnovější články