GOG rozdává Age of Wonders a nabízí slevu na stovky her
zdroj: tisková zpráva

GOG rozdává Age of Wonders a nabízí slevu na stovky her

5. 12. 2014 19:50 | Novinky | autor: Adam Homola |

Otřepali jste se po nedávných slevách na Steam, GOG, Battle.net, Origin, Uplay a jinde? Smůla. Poláci z GOG neztrácí čas a rozjíždí další kolečko velkých slev, tentokrát už zimních. A jak se občas na GOG stává, rozdávají navíc nějakou hru zdarma. Výborná strategie Age of Wonders je tentokrát kusově omezeným dárkem, který můžete získat zdarma. Stačí jen kliknout.

Kusů je zatím pořád dost, kolem 34 tisíc, takže se na vás jistě dostane, když nebudete zbytečně otálet. Co se slev týče, je toho v nabídce tolik, že by se za to ani Steam nestyděl. Vedle klasických slev nabízí GOG i denní bundly, flash dealy a další radosti, díky kterým můžete vyluxovat peněženku. Celé slevové promo skončí 15. prosince, čili máte spoustu času, abyste "ušetřili".

Z aktuálních slev můžeme začít třeba balíčkem Sid Meier's Pack. Jméno slavného vývojáře asi znáte díky sérii Civilization, ale v tomhle konkrétním balíčku si můžete oživit paměť a zahrát si i jiné strategie, na kterých se legendární designér podílel. Součástí balíčku je třeba Colonization, Pirates, Covert Action, Silent Service nebo Alpha Centauri. Balík by vás normálně vyšel na nějakých 24 dolarů, aktuálně je k mání za necelých pět.

Dalším parádním balíkem, kterému se těžko odolává, je Rayman série. Balík obsahuje díly Origins, Forever, The Great Escape a Hoodlum Havoc za necelých 10 babek. Standardně by vás při tom všechny díly vyšly na 38 babek. A zrovna u Raymana bych být vámi neváhal.

O nepatrných 10 procent je zlevněný i Zaklínač 3: Divoký hon, o dvacet Divinity: Original Sin a třeba o 80 procent Risen 2: Dark Waters Gold Edition. Řada her je ale ve slevě jen na chvilku - jde o rychlé nabídky, které se obnovují každou hodinu nebo každých pár hodin. Pokud jste něco nestihli, nezoufejte - buď si vyberete něco jiného, nebo se daná hra objeví v nabídce ve slevě znovu.

Nejnovější články