GOG nabízí slevy na klasické střílečky a rozdává zdarma Rise of the Triad
zdroj: tisková zpráva

GOG nabízí slevy na klasické střílečky a rozdává zdarma Rise of the Triad

16. 3. 2015 17:20 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

GOG se věnuje slevovým a výprodejovým akcím se stejnou pravidelností jako Steam či jiné digitální distribuce. Tento týden se GOG zaměřil klasické first-person střílečky a v rámci akce nazvané Silver Bullets navíc rozdává (logicky bezplatně) 30 tisíc kopií (viz recenzi) remaku Rise of the Triad zdarma. Pokud byste se ale mezi těch třicet tisíc vyvolených nedostali, dostanete šanci si hru následně koupit s 80% slevou. Nejde ale o jediný titul v rámci Silver Bullets proma, který je v následujících dnech k dostání s výraznou slevou.

Za tři dolary je mání nesmrtelná Aliens Versus Predator v edici Classic 2000. Za stejnou cenu si můžete pořídit příběhovou řežbu Sin v Gold verzi a za 1,79 dolaru kolekci jedné z neikoničtějších stříleček v historii - Duke Nukem 3D Atomic Edition.

Mnohem méně známá, ale tím spíše neokoukaná a zábavná je Shogo: Mobile Armor Division od Monolithu za cenu 2,99 dolarů a za ty samé peníze si budete moci pořídit naopak již kultovní Unreal Tournament 2004 v Editor's Choice edici.

Podtrženo, sečteno, v rámci Silver Bullets máte šanci za pár korun pořídit jedny z nejznámějších či nejzábavnějších klasických stříleček, ať už to pro vás znamená oživení vzpomínek, nebo naopak dohánění restů z minulosti.

zdroj: Archiv

Nejnovější články