DLC Vengeance přinese do CoD: Black Ops 2 nové mapy
zdroj: tisková zpráva

DLC Vengeance přinese do CoD: Black Ops 2 nové mapy

19. 6. 2013 10:21 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Po delší době se zase vrátíme k nejprodávanější střílečce, Call of Duty a jejímu zatím poslednímu dílu Black Ops 2. Ten dostane 2. července na X360 (a v srpnu na ostatní platformy) nové DLC, v jehož rámci se představí čtyři nové mapy pro multiplayer, jedna nová pro zombie mód a ještě k tomu jednu zbraň. Většina map se soustředí na co nejnahuštěnější akci, která bude řízena do jednoho bodu.

Cove se odehrává na malém ostrůvku, kde bude linearita narušena systémem skal. Detour vás zavede na zničený most, kde sice vede k protivníkovi jen jedna cesta, ale zase ve více úrovních. Rush je úsměvná mapa, protože se nachází na paintballovém hřišti a zlí jazykové by mohli poznamenat, že zbraně ve hře mají i podobný zpětný ráz, jako paintballové. Uplink vás pak nechá zabíjet v hustých džunglích Myanmaru.

Zajímavě vypadá mapa Buried pro zombie mód, kdy vás tvůrci hodí do amerického městečka, které je ale tak nějak už pod zemí. A jeho obyvatelé jsou potřebně zombifikovaní, abyste na nich mohli zkoušet třeba novou futuristickou pušku Ray Gun Mark II..

...

Nejnovější články