Díky modu pro Red Orchestra 2 můžete prožít vylodění na Omaha Beach
zdroj: tisková zpráva

Díky modu pro Red Orchestra 2 můžete prožít vylodění na Omaha Beach

24. 3. 2016 17:38 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud vám v Red Orchestra 2: Heores of Stalingrad chybí možnost přehrát si příběhy z Bratrstva neohrožených, rozsáhlý mod Heroes of the West vám právě tohle umožní. Jde o komunitní modifikaci, který do hry přidává západní frontu a spolu s ní i nový stát – Velkou Británii. Na nových mapách se tak utkají na jedné straně Američané (a v jednom případě Britové), proti kterým stojí Němci. 

Heroes of the West obsahuje čtyři nové mapy. Nechybí vylodění na Omaha Beach, které patřilo k nejzábavnějším mapám v Battlefield 1942. Utkají se na ní 29. americká pěchotní divize s urputně se bránící 352. pěchotní divizí Wehrmachtu. V Carentanu se do sebe pustí američtí paragáni ze slavné 101. Airborne s Fallschirmjäger-Regiment 6. V ulicích Brestu dojde k tvrdému střetu 2 Fallschirmjäger-Division s 2. praporem rangerů a nakonec se britští parašutisté v rámci operace Market Garden budou bránit v holandské vesnici Oosterbeek náporu nacistických jednotek.

V rámci modu se tak předvede i pětice nových modelů jednotek a desítka nových zbraní, mezi kterými najdete třeba německou G43 v základní i odstřelovačské verzi, britský Sten MK V, americký samopal M3 „Grease Gun“ nebo britský protitankový systém PIAT.

Modifikaci si můžete stáhnout samozřejmě zdarma na Steamu.

zdroj: youtube.com

Nejnovější články