Detaily o Halo 4 War Games Pass a balíčcích map
zdroj: tisková zpráva

Detaily o Halo 4 War Games Pass a balíčcích map

25. 10. 2012 11:43 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kdo dneska nemá takzvaný season pass, jako by nebyl.

Logicky se ke skupině titulů s touto službou přidává i Halo 4, které ten svůj pojmenovalo War Games Pass. Ten vám za 2000 MS bodů (v limitované edici je zdarma) umožní získat všechny tři nadcházející map packy a ještě ušetříte 15 procent z ceny. Plus, vlastníci War Games Passu dostanou dvě unikátní in-game přilby a emblém. Je to tedy logická volba pro ty, kteří ví, že budou multiplayer nového Halo hrát (a takových nebude málo).


Co se týče jednotlivých map packů, první se objeví ještě v prosinci a bude se jmenovat Crimson Map Pack. Obsahovat bude mapy Wreckage, Harvest a Shatter. První bude reflektovat střet civilizací (to poznáte z děje hry), druhá bude na místě lidské kolonie s interiéry i pár exteriéry, a třetí bude na měsíci obsazeném emzáky.

Majestic Map Pack vyjde v únoru a najdete zde Landfall, Monolith a Skyline. Landfall bude mapa pro primárně pěchotní boje blízko oceánu, Monolith vás pošle do vesmíru a Skyline bude v industriálním prostředí.

Castle Map Pack pak vyjde v dubnu. Budou zde mapy Daybreak, Outcast a Perdition. První mapa bude v prostředí vojenské základny v rámci horského komplexu. Outcast bude přírodní mapou na mimozemském světě a Perdition bude v základu městskou zástavbou se vším, co k tomu patří.

Nejnovější články