Datadisk Expedition pro RPG Underrail vás zavede k Černému moři
zdroj: Vlastní foto autora

Datadisk Expedition pro RPG Underrail vás zavede k Černému moři

11. 10. 2016 18:55 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jak moc dobře vědí všichni Pražáci, metro se hodí. Jednak k tomu, abyste se rychle dostali z bodu A do bodu B, a jednak k tomu, aby se bylo kam schovat, až přijde apokalypsa. Vyplatilo se to v Metro 2033, a přišlo to vhod i v duchovním dítěti prvních dvou dílů série Fallout, hardcore RPG Underrail. V naší recenzi se sice nesetkala s nadšením, to spíš s nekompromisním Honzou Vrobelem, který jí nadělil průměrnou šestku. Teď ovšem přichází její druhá šance v podobě datadisku Expedition.

Dejte sbohem kolejím, stanicím a revizorům a připravte se na pouť k Černému moři, nechvalně proslulé podzemní vodní nádrži. Ptáte se, proč je tak strašidelná? Možná to bude mít co do činění s agresivními zvířaty, nepřátelskými domorodci, nebo piráty, co vám seberou peníze i život. A samozřejmě, jak jinak, se za tím vším skrývá ještě nějaká jiná síla, temnější, strašlivější, protože lidé si toho v postapokalyptické podzemní společnosti zřejmě ještě nevytrpěli dost.

Sečteno a podtrženo, turistická atraktivita Černého moře oproti svému skutečnému jmenovci dost pokulhává. Tak proč byste se tam ze svého teplého místečka na stanici Můstek vůbec měli obtěžovat? Odpověď je jednoduchá – zkušenosti, dovednosti, úrovně a nové, naleštěné zbraně. A taky spousta oblastí na prozkoumání, včetně starodávných ruin, které vám možná napoví, proč se s celým světem stalo to, co se s ním stalo.  

Autoři už teď prozradili, že se jedná o přídavek umístěný cca doprostřed původní hry – nemusíte ji tedy dohrávat, abyste se mohli vypravit na nové dobrodružství. Jde tedy o dost podobný přístup, jako třeba u Pillars of Eternity: The White March. Datadisk Expedition by měl vyjít v první půlce roku 2017 za dosud nespecifikovanou cenu. 

Nejnovější články