Dark Souls vyjde na Steamu, konzole dostanou i PC obsah
zdroj: tisková zpráva

Dark Souls vyjde na Steamu, konzole dostanou i PC obsah

31. 5. 2012 11:04 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Tak, teď už se vážně není nač vymlouvat. Dark Souls je jedna z nejsvéráznějších a nejlepších her, které se v poslední dekádě objevily (pokud odhlédneme od staršího a taktéž povedeného bratříčka Demon's Souls) a jelikož na konzolích uspěla, nepřekvapivě se hráči dožadovali i PC verze. Namco se rozhodlo jim vyjít vstříc, ale ve chvíli, kdy se objevily zprávy o tom, že by měla hra vyjít na Games for Windows (což je bez diskusí otravná platforma), začaly se objevovat další nespokojené hlasy.

 

Namco ovšem hráčům opět vyšlo vstříc a kromě Games for Windows hra vyjde i na Steamu. Takže, teď opravdu není důvod, proč si hru nepořídit, pokud hledáte výzvu, zábavu na desítky až stovky hodin a chcete podpořit lidi, kteří se snaží vytvořit něco nového. Další palčivou otázkou bylo, jak to dopadne s bonusovým obsahem pro PC verzi, který nese název Artorias of the Abyss. Dočkají se jej i majitelé konzolových verzí? 

Artorias of the Abyss nakonec bude k dispozici i na konzolích, ovšem jen za peníze. Cena bude 1200 MS bodů nebo ekvivalent patnácti dolarů na PSN. V rámci DLC dostanete zcela nové lokace, nové bossy i běžné protivníky, nové zbraně a vybavení a nové NPC, které budou vašemu umírání přihlížet. Jako inspiraci si můžete vzít třeba tenhle teaser na Prepare to Die edici pro PC, kde uvidíte rozličné spektrum smrtí a protivníků. DLC pro konzole by mělo být hotové během zimy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články