Čtyři mise, čtyři záporáci - nová porce  obsahu pro majitele Batman: Arkham Knight
zdroj: Rocksteady

Čtyři mise, čtyři záporáci - nová porce obsahu pro majitele Batman: Arkham Knight

22. 12. 2015 19:42 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Zatímco ještě pořád probíhají práce na zprovoznění PC verze Batman: Arkham Knight v nějaké obecně snesitelné podobě, vychází dnes (22. 12.) další DLC s názvem Season of Infamy: Most Wanted. Dostupné je pro PS4, Xbox One i PC verze a nabízí čtyři nové mise, ve kterých se musí Batman vypořádat se čtveřicí zákeřných nepřátel.

V nových misích čeká na Batmana čtveřice záporáků ve složení The Mad Hatter, Killer Croc, Ra’s Al Ghul a Mr. Freeze. Mise jsou vzájemně oddělené a nabízí vlastní příběhovou linii.

Když to vezmu popořadě, tak The Mad Hatter se představí v misi Wonderland, ve které se Batman postaví halucinacím a příběhu ze stránek zvrhlé knihy. 

Mise Beneath The Surface přenese hlavního hrdinu na palubu vzducholodě Iron Heights, která havarovala, a Batman se zde po nezbytném vyšetřování postaví Killer Crocovi. V misi s názvem Shadow War zase prověří Ra’s Al Ghul’s morálku Batmana.

zdroj: Archiv

Čtvrtá mise In From The Cold postaví Batmana proti Mr. Freezovi, který je po svém návratu do Gotham City okamžitě zatažený Scarecrowem do své milice záporáků pod pohrůžkou, že se něco stane Noře, když Freeze neuzemní Batmana. Spojí se Batman s Freezem, nebo půjde o souboj až do hořkého konce pro ...Noru? Odpovědět si na to musíte sami, když si buď DLC koupíte, nebo stáhnete, pokud jste už dříve koupili season pass.

Společně s velkým DLC si můžete pořídit i sadu menších přídavků včetně Crime Fighter Challenge Pack #5 (tréninkové mapy), 2008 Movie Batman Skin (skin podle filmu Temný rytíř z roku 2008), Original Arkham Batmobile (batvozítko z Arkham Asylum), Rocksteady Themed Batmobile Skin (skin pro batmobil od tvůrců) nebo Batman: Noel Skin (nový obleček pro Batmana, doposud exkluzivní pro DC komiksy).

Nejnovější články