Company of Heroes 2 rozšíří v novém datadisku britské jednotky
zdroj: tisková zpráva

Company of Heroes 2 rozšíří v novém datadisku britské jednotky

9. 7. 2015 17:20 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Relic Entertainment oznamuje další z řady datadisků pro úspěšnou RTS Company of Heroes 2. Ten aktuální nese jméno The British Forces, bude ryze multiplayerový a vyjde letos v září. Obsah, jak již název napovídá, bude věnovaný britským jednotkám a doprovázet je vedle nových zbraní, jednotek a šestice nových velitelů také rovnou osm nových multiplayerových map. Ty budou inspirované reálnými bojišti druhé světové války a za zmínku rovněž stojí fakt, že celý přídavek bude navíc hratelný samostatně bez nutnosti vlastnit základní hru.

S oznámením Sega vydala i nový trailer, jenž vyzdvihuje nezáviděníhodnou situaci Velké Británie během druhé světové války. Osamocený ostrov se po vzestupu Třetí říše ocitl ve velkých nesnázích a nechybělo mnoho a britská historie mohla nabrat tak trochu jiný a dramatičtější směr. 

Producent Company of Heroes 2, Greg Wilson, tvrdí, že britské jednotky a celkově anglická frakce byla jedním z nejčastějších požadavků hráčské komunity od samotného oznámení hry. Britský datadisk je tedy jakýmsi vyjádřením díků za trpělivost a naplnění přání mnoha fanoušků základní hry. Z novinek datadisku za zmínku stojí například to, že British Forces přinesou nový vývojový strom, jenž nabídne rovnou dvojí cestu – vydat se hráči budou moci buďto vstříc mobilitě, nebo cestou těžké techniky s tím, že by pochopitelně mělo jít o dva zcela odlišné způsoby hraní.

Přídavek British Forces rovněž přinese patnáct nových unikátních jednotek, mezi něž bude patřit například unikátní plamenometný tank. Milým překvapením pak bude například i dabing jednotek – vývojáři posbírali různé dabéry s akcenty z Irska, Skotska, Anglie, Walesu a z Nového Zélandu. Datadisk vyjde 3. září a bude stát 13 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články