Co přinese demo Forza Motorsport 4
zdroj: tisková zpráva

Co přinese demo Forza Motorsport 4

23. 9. 2011 16:30 | Novinky | autor: levis |

Společně s novou sadou screenshotů ze závodů Forza 4 Microsoft oznámil, že hratelné demo se objeví již přespříští pondělí, tedy 3. října. Vycházet má z buildu hry, který byl k vidění na letošní E3 2011, takže si v něm zajezdíte na alpské trati Bernese Alps. Na výběr bude z následujících vozítek: 2011 Ferrari 599 GTO, 2011 Subaru WRX STI, 1970 Mercury Cougar Eliminator a Kia cee'd.

Poslední jmenovaný vůz se do demoverze dostal asi proto, že vývojáři z Turn 10 mají smlouvu o partnerství s populárním TV pořadem Top Gear, který Kiu propaguje jako jedno z cenově nejdostupnějších aut na trhu. Demoverze dále nabídne nový mód Rivals, což je jakási odpověď na Autolog od konkurenčního Need for Speed.

V módu Rivals budete závodit proti časům hráčů, jež jste si přidali do seznamu přátel, a to i když nebudou zrovna připojeni. Pokud je porazíte, získáte extra výhody a finanční bonus, samozřejmě v herní měně.

Forza 4 demo vyjde 3. října pro majitele zlatého účtu Xbox Live, ostatní si jej budou moci stáhnout o týden později. Plná verze hry pro 360 zamíří na pulty 11. října.

Nejnovější články