České studio Craneballs vydává barevnou arkádu Splash Cars
zdroj: tisková zpráva

České studio Craneballs vydává barevnou arkádu Splash Cars

24. 11. 2015 19:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Tvůrci z Craneballs, kteří jsou známí především díky sérii mobilních stříleček Overkill, se pustili do něčeho žánrově odlišného a barevnějšího. Na iOS a Android vydali autíčkovou arkádu Splash Cars, která není ani tak o závodění, jako spíše o přebarvování šedého sousedství do původních barev. Tak trochu po vzoru DeBlob her, jen s autem v hlavní roli.

Ve hře začínáte ve světě, který má jen odstíny šedé. Při jízdě za sebou necháváte barevnou stopu na zemi a barvíte i okolo stojící budovy, stromy, ploty a další objekty. Stačí jen projet autem v blízkosti domu a z nevzhledné šedé krabice je hned barevný dům. Ne každý chce mít ale svět hezky barevný, a tak po vás jde policie.

Policie vás chce zabásnout za porušování zajetých pořádků, ale vy jí můžete i s pomocí power-upů ujet. Na výběr máte z několika různých aut a konvertovat na svoji stranu můžete i jiná auta.

Splash Cars seženete na AppStore i Google Play, na obou platformách je hra dostupná zdarma. Oficiální trailer k dispozici není, ale díky TouchGameplay se můžete podívat na 20 minut záběrů přímo z hraní.

Nejnovější články