Bývalí členové Telltale Games představují adventurní thriller Oxenfree
zdroj: tisková zpráva

Bývalí členové Telltale Games představují adventurní thriller Oxenfree

4. 3. 2015 11:14 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Právě probíhající Game Developers Conference je pochopitelně mimo jiné také vhodným místem k představení řady zajímavých titulů. A mezi ty rozhodně patří také následující - Oxenfree. Za podivným názvem se skrývá dobrodružství party mladých hrdinů, kteří se proti vlastní vůli stali součástí duchařského příběhu. Jejich dalším úkolem pak pochopitelně nebude nic jiného, než dostat se z temné reality zpět do světa živých, a to pokud možno vcelku a v hojném počtu, bez zbytečných ztrát na životech či na zdravém rozumu.

Oxenfree pochází z produkce vývojářů, kteří odešli z Telltale Games. Vedle toho jsou ve hře rovněž postavy namluveny několika lidmi, kteří na hrách z dílen Telltale již v minulosti spolupracovali. Podívat se při této příležitosti můžeme na prémiový trailer, jenž ukazuje sice jednoduchou, ale na první pohled maximálně funkční a především také sympatickou grafickou stránku hry. Můžeme si také vyslechnout některé z dialogů hlavních protagonistů hry. Tím hráčem ovládaným bude sličná Alex, jež mezi partu vrstevníků vezme svého nevlastního bratra, Jonase.

Parta kamarádů si vyjede na výlet do civilizací netknuté krajiny, ovšem jak už to tak bývá, krize na sebe nenechají dlouho čekat. Ostatně ani samotné video nijak neotálí a zhruba ve dvou třetinách je jasné, že v Oxenfree půjde do tuhého a že se můžeme směle těšit na adventurní thriller s prvky hororu. Přesné datum vydání ani platformy však zatím bohužel neznáme.

zdroj: Archiv

Nejnovější články