Breach & Clear: Deadline přinese taktickou střílečku se zombíky
zdroj: tisková zpráva

Breach & Clear: Deadline přinese taktickou střílečku se zombíky

27. 8. 2014 16:13 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Původní Breach & Clear zabodovala na PC a iOS takticky laděnou akcí, kde se známé světové skupiny „speciálů“ jako SAS či JTF2 pouštěly do bojů, kdy rozhodovalo vaše taktizování a samotné zformování týmu. Nyní se značka vrací s trochu akčnějším a hlavně zombifikovaným pojetím v titulu Breach & Clear: Deadline, za kterým stojí Gun Media a Mighty Rabbit Studios.

Sice se mi zdá ústup k zombie žánru poněkud zbytečný a spíše kontraproduktivní, ale nutno říci, že na prvních záběrech vypadá Breach & Clear: Deadline jako solidní zábava. Nejde jen o nutnost taktického pohybu po mapě a správné načasování kdy si můžete dovolit těch pár vteřinek na přebití, ale i slibované používání velitelského módu, kdy budete moci dalším členům komanda říct, co mají dělat, kam se mají vydat apod.

Jak budete postupovat hrou a plnit povinné i nepovinné úkoly, vaše komando bude získávat zkušenosti i vylepšovat si schopnosti. Odměnou budou i nové zbraně, vždy vzácná munice a vybavení. Navíc nepůjde jen běhat po mapě a pálit, taktiku bude třeba i aplikovat (což po pravdě tedy na záběrech z pre-alfa verze není moc vidět). Ano, Breach & Clear: Deadline vypadá solidně a slibně, ale stejně v člověku hlodá červík. Zombie stříleček, strategií, čehokoliv, je plno. Vojenských taktických stříleček se strategickými prvky je mnohem méně. Ale třeba nás autoři přesvědčí o tom, že zombie je správný směr. Čas na to mají do podzimu, kdy hra vyjde na PC.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články