Betatest Star Wars: The Old Republic startuje už v pátek
zdroj: tisková zpráva

Betatest Star Wars: The Old Republic startuje už v pátek

29. 8. 2011 18:02 | Novinky | autor: levis |

Pokud jste se ještě nezaregistrovali k účasti v betatestu onlineovky Star Wars: The Old Republic s tím, že je času dost, možná svůj postoj přehodnotíte na základě informace oznámené na festivalu PAX. V pátek 2. září začne první z řady víkendových betatestů, kterých se zúčastní jedinci vybraní z těch, co se již stihli zaregistrovat.

A pozor, předobjednávka hry nehraje žádnou roli, výběr bude údajně probíhat ze všech registrovaných bez speciálních výjimek. Dá se přitom předpokládat, že počet hráčů, zapojených do betatestu, se bude postupně zvyšovat. Tak na co ještě čekáte? Registrace probíhá tady.

A když už je řeč o SWTOR, přihodíme jedno video (po rozkliku v článku). Ať už se ve hře postavíte na stranu galaktické Republiky nebo temných Sithů, po dosažení 50. úrovně si vás z bitvy zavolají vaši nadřízení, aby vás konfrontovali s novou hrozbou - v jednom starověkém vězení na jakési vzdálené planetě se totiž probudilo tajemné zlo vedené příslovečným monstrem či silou řečenou Infernal One, a teoreticky ohrožuje celou galaxii.

V desetiminutové nahrávce z hraní můžete nahlédnout nejprve do toho, jak situaci řeší imperiální jednotky. Poté, co jejich loď na oběžné dráze sestřelí obranné věže vězeňského komplexu, se hráč musí zorientovat na palubě, včas naléz únikový modul a poté ho navigovat až na povrch planety, kde zuří bouře. Na začátku 3. minuty už si skupinka vedená Sith Juggernautem s fialovým mečem aktivuje útočné i defenzivní bonusy a mise může začít...

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články