Betatest Destiny je nyní odemčený pro všechny hráče
zdroj: tisková zpráva

Betatest Destiny je nyní odemčený pro všechny hráče

25. 7. 2014 9:48 | Novinky | autor: Adam Homola |

Očekávaná sci-fi online střílečka Destiny vyjde už v září, takže na doladění posledních detailů zase tolik času nezbývá. Po několika krátkých alfa verzích a betatestu, do kterého se dostali majitelé předobjednávek a spousta šťastlivců si ale v Bungie řekli, že do hry na poslední víkend pustí úplně všechny. Vzhledem k brzkému dokončení hry to můžete považovat za náhražku dema, byť Bungie na webu píše, že  ještě pořád potřebují data od hráčů ohledně funkčnosti mnoha prvků.

A právě vaše data by mohla dopomoci tomu, aby se zářijový start hry povedl a neskončil fiaskem jako u jiných online her. Vývojáři si pomocí otevřené bety krásně otestují zájem a podle něj se mohou na spuštění hry adekvátně připravit. Do bety se nemusíte nikde registrovat, nikde přihlašovat, nebo vyplňovat nějaké dotazníky. Stačí zapnout konzoli a pokud se vám zrovna v menu nenabídne, vyhledejte si Destiny Beta a začněte stahovat. Na PS4 má celý soubor po updatování přibližně 13 GB. 

Připomeňme, že Destiny vychází už 9. září na PlayStationu 4, PlayStationu 3, Xboxu One a Xboxu 360 a že pokud ještě novou konzoli nemáte ale plánujete, můžete si hru bez obav koupit i pro starou konzoli. Vaše postava se pak jednoduše přenese na novou generaci konzolí, za předpokladu že to bude konzole od stejného výrobce... Beta na všech konzolích končí 28. července, takže před sebou potenciálně máte celý víkend hraní.

zdroj: Archiv

Nejnovější články