Alfatest střílečky Escape from Tarkov nabírá nové hráče a přidává lesní oblast
zdroj: tisková zpráva

Alfatest střílečky Escape from Tarkov nabírá nové hráče a přidává lesní oblast

6. 1. 2017 10:58 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

O realistické MMO střílečce Escape from Tarkov jste si toho už u nás mohli přečíst docela dost. Adam se zmiňoval o komplexním systému úpravy zbraní, Honza popisoval, jak se vám může kdykoli zaseknout zbraň a jak se na ní projeví známky používání. Odteď máte o něco větší šanci vyzkoušet si přežití ve válkou rozervaném městě Tarkov na vlastní kůži, protože hra výrazně rozšiřuje svůj alfatest.

Přístup do alfy určuje náhoda, ovšem čím dřív jste si hru předobjednali, tím větší máte šanci se do ní dostat. Taky hodně závisí na tom, který pre-order balíček jste si zvolili. Například s Prepare for Escape Edition za 80 euro máte šanci 75 %, s levnější Left Behind Edition za 58 euro je to 50 %.

Spolu s přísunem nových hráčů se Escape from Tarkov dočká i čerstvého obsahu, například otevřené lesní oblasti, kde se bude bojovat úplně jinak než ve stísněných městských uličkách. Péče se dočkaly i zbraně, které si teď můžete opravit, pokud selžou. Jako dost podstatný přídavek se jeví možnost tvořit skupiny pro raidy, protože takové možnosti sociální interakce tvoří základ každého MMO. Další úpravy se věnují realističtější fyzice, vylepšené optimalizaci a odstraňování známých chyb a bugů.

Vývoj Escape from Tarkov zřejmě úspěšně pokračuje a letos bychom se měli dočkat uzavřené bety, do níž se už teď můžete zapsat na oficiálních stránkách

zdroj: Archiv

Nejnovější články